Slik kan du bidra

 

1)Pågående kampanjer

2) Gi direkte

Gavekonto: 1020.07.09654

Vipps: #85062

 

3) Gi månedlig – AvtaleGiro

AvtaleGiro er en enkel, sikker, rimelig og tidsbesparende betalingsmåte. Registrer deg her!

4) Online Donations


Donate once

Donate montly

PayPal fees


USD donations via

to Granheim Foundation


 

5) International Bank Transfer

IBAN: NO82 10200709654 – SWIFT: EIDSNO21XXX

Bank address: Eidsberg sparebank, Storgaten 2, 1850 Mysen, NORWAY

Recipient address: Granheimstiftelsen, Postboks 243, 1851 Mysen, NORWAY

 

6) Gi månedlig – Fast trekk i banken med KID

Flere liker å administrere avtaleordningen med banken selv gjennom å legge inn et månedlig trekk, som denne trofaste giveren gjør.

“Jeg er så takknemlig for arbeidet som Matteson Misjonsskole gjør! Siden jeg tror på dette arbeidet har jeg bestemt meg for å støtte med et fast månedlig beløp. Det er veldig praktisk å legge inn fast trekk i nettbanken. Det er fint å kunne støtte, ikke bare ut fra impuls, men fordi man har planlagt og prioritert det.” (NN)

 

7) Send meg giro

Vi sender gjerne deg eller dine foreldre en giro hvis du eller de liker denne betalingsmåten. Send en epost til info@granheims.no eller ring 69897389.

 

8) Minnegaver

I forbindelse med dødsfall og begravelser ønsker iblant familier og pårørende at det skal gis minnegaver til Granheimstiftelsen. Pårørende ønsker å fremholde at slike gaver er like kjært som blomster. Slik kan avdødes ettermæle konkretiseres og hjertesaken fortsatt utvikles.

 

9) Testamentariske gaver

Enkelte givere har ønsket å tilgodese Granheimstiftelsens arbeid i sitt testamente. Alle situasjoner er ulike, også når det gjelder tanker og følelser knyttet til dette. Granheimstiftelsen kan ved gitte forutsetninger bistå med juridisk hjelp til utforming av testamente. Ta gjerne kontakt dersom du har lyst til å snakke om disse mulighetene.