Slik kan du støtte

 

Hva er Granheimstiftelsen?

Granheimstiftelsen (org.nr. 960 801 105) ble opprettet i 1991 og er en ideell stiftelse som holder til i Trømborg, Mysen. Vår misjon er å skape bærekraftige løsninger for å tjene lokalsamfunnet gjennom helhetlig utdannelse.

1) Makedoner

Bli Makedoner, som betyr at du følger Makedonernes eksempel fra 2. Korinterbrev kapittel 8 og 9. Vi kaller de som støtter vårt arbeid regelmessig for Makedonere. Du kan gjøre det med avtalegiro, fast trekk i banken eller PayPal. Se punkt 3, 4 og 6.

 

2) Gi direkte

Gavekonto: 1020.07.09654

Vipps: #78973

 

3) Gi månedlig – AvtaleGiro 

AvtaleGiro er en enkel, sikker, rimelig og tidsbesparende betalingsmåte. Registrer deg her!

 

4) Gi via internet

 

Donate once

Donate monthly

PayPal fees


USD donations via

to Granheim Foundation


 

For gaver over 2000 NOK fra et annet land kan du bruke TransferWise. For å få første transaksjonen gratis, klikk her. Bruk navnet “Granheim Stiftelsen” og epost “info@granheims.no”. For mer informasjon om TransferWise, se denne videoen.

 

5) International Bank Transfer

IBAN: NO82 10200709654 – SWIFT: EIDSNO21XXX

Bank address: Eidsberg sparebank, Storgaten 2, 1850 Mysen, NORWAY

Recipient address: Granheimstiftelsen, Postboks 243, 1851 Mysen, NORWAY

 

6) Fast trekk i banken

Flere liker å administrere avtaleordningen med banken selv gjennom å legge inn et regelmessig trekk, som denne trofaste giveren gjør.

 

“Jeg er så takknemlig for arbeidet som Matteson Misjonsskole gjør! Siden jeg tror på dette arbeidet har jeg bestemt meg for å støtte med et fast månedlig beløp. Det er veldig praktisk å legge inn fast trekk i nettbanken. Det er fint å kunne støtte, ikke bare ut fra impuls, men fordi man har planlagt og prioritert det.” (NN)

 

7) Send meg giro

Vi sender gjerne deg eller dine foreldre en giro hvis du eller de liker denne betalingsmåten. Send en epost til info@granheims.no eller ring 69897389.

 

8) Minnegaver

I forbindelse med dødsfall og begravelser ønsker iblant familier og pårørende at det skal gis minnegaver til Granheimstiftelsen. Pårørende ønsker å fremholde at slike gaver er like kjært som blomster. Slik kan avdødes ettermæle konkretiseres og hjertesaken fortsatt utvikles.

 

9) Testamentariske gaver

Enkelte givere har ønsket å tilgodese Granheimstiftelsens arbeid i sitt testamente. Alle situasjoner er ulike, også når det gjelder tanker og følelser knyttet til dette. Granheimstiftelsen kan ved gitte forutsetninger bistå med juridisk hjelp til utforming av testamente. Ta gjerne kontakt dersom du har lyst til å snakke om disse mulighetene.

 

 

10) Tidligere kampanjer

Kampanjen 100% VANN er avsluttet og vi takker alle som støttet! Nytt vannfiltersystem er installert.

 

Vedrørende tiende

Granheimstiftelsen tar ikke imot tiende. Vi mener at tienden bør returneres til “forrådskammeret” (Malaki 3,10), og vi oppfordrer derfor alle til å sende tienden til Syvendedags Adventistkirken (kontonummer 3000.30.33100, merk beløpet med “tiende”). 9T249